ViroTorq - dezinfectant instrumentar rotativ

Soluție eficientă gata de utilizare pentru curățarea și dezinfectarea instrumentelor rotative, inclusiv frese, diamante și lustruit, precum și alte instrumente de frezat.

Virofex ViroTorq este complet lipsit de aldehide sau fenoli și conține inhibitori de coroziune pentru a preveni deteriorarea instrumentelor scumpe.

Solutia începe imediat să funcționeze descompunând și dizolvând depozitele și resturile dificil de îndepărtat, lăsând suprafețele curate in vederea dezinfectarii și sterilizarii.

Sigur de utilizat în toate mediile clinice, inclusiv stomatologice și medicale.

ViroTorq are un spectru eficient și extins împotriva bacteriilor, fungilor, ciupercilor și virușilor, cum ar fi Influenza B și HIV.

Soluția gata de utilizare este complet biodegradabilă.

Pentru dezinfectarea instrumentarului rotativ a  frezelor, separatoarelor diamantate și a altor instrumente rotative de precizie. 
Soluție gata de utilizare
Fără aldehidă și fenol
Foarte eficient
Timp de contact de doar 5 minute
Compatibilitate largă a materialelor

Proprietăți fizice
Lichid limpede cu aromă naturală, pH: 9.0-10.0, biodegradabil, termen de valabilitate de 36 de luni de la data fabricației

Instrucțiunile de utilizare
Scufundați instrumentarul în soluție asigurându-vă că acesta este complet acoperite. Se lasă cel puțin 5 minute (pentru a obține eficacitate completă se lasă 30 de minute). Nu depășiți acest timp. Nu clătiți frezele cu apă, lăsați să se usuce pe hârtie sau baveta înainte de  sterilizare. Schimbați soluția zilnic, după cum este necesar. A nu se utiliza pentru piese din alamă, cupru, aluminiu sau instrumente cu cod color. A se utiliza numai pentru materiale alcaline și pe baza de alcool. Numai pentru uz profesional.

DOMENII DE APLICARE

Veterinar

Dental

Optica

 

Importator

White Dent Plus

Str. Soimus 107, Sector 4 - Bucuresti

E-mail: wdent@wdent.ro

Telefon: +40 722579722

Partener Unitati Spitalicesti

SANITARY & HOSPITAL SOLUTIONS

Str. Privighetorilor nr 25, Loc. Magurele, Jud. Ilfov

E-mail: shs.vanzari@gmail.com

Telefon: +40 745344774

Fax:+40 37090085

Producator

Topdental (Products) Ltd

12 Ryefield Way, Silsden, W. Yorks, BD20 0EF

E-mail: info@virofex.com

Telefon: 01535 652 750

© 2020 Virofex Profesional.